4979 libros para descargar

LLEGENDES DE PONENT (1) (Catalan Edition)

Catalunya, segle XVII. Un pagès de la Cerdanya mor en estranyes circumstàncies. Sospitant de l’origen sobrenatural i maligne del succés, pare Isidre és enviat a investigar l'incident. Però hi ha secrets més antics i perillosos ocults dins d’unes muntanyes maleïdes, recordats per els últims supervivents d'un temps en que la boira era capaç de cobrir veritats massa descoratjadores. Ara aquest vel s'ha trencat alliberant l'amenaça. Si ningú la conté, esclatarà el caos.
Arribarà la nit en que les faules que van alimentar l’imaginació dels petits, es faràn realitat per atemorir els homes més incrèduls. Qui serà capaç de mantenir el seny quan els ferms pilars que sostenen la realitat, es desplomin? Màgia, bruixeria i ancestrals secrets faran trontollar l'ortodòxia del cristianisme. Un viatje que ens conduirà al cor dels Pirineus, en el llindar on l'impossible es més real del que la sensatesa de molts desitjaria.
Cada arbre, turó, llac i cova pertany a dos mons; un d'ells l’ ignorem. Els seus proscrits habitants, han alimentat les fantasies del folklore popular... fins ara.
Davant, els antics senders que condueixen cap a ells estàn traçats i us esperen.
Autor: X. F. Moix Género: Ciencia ficción, fantasía y terror Fantasía eBooks en catalán, gallego y euskera eBooks en catalán Histórica

Descargar libro "LLEGENDES DE PONENT (1) (Catalan Edition)"

También te puede interesar