Fibonapps menu

El Diamant d'Herkimer (Catalan Edition)

Autor: David Frigola Fontacaba Fecha: 01/01/2014 Nota: 4.70/5 Género: Ebooks en catalán, gallego y euskera Páginas: 413 Idioma: Catalán

Sinopsis de El Diamant d'Herkimer (Catalan Edition)

El Diamant d'Herkimer és la fascinant aventura per la que en Romeu, intentant escriure el seu primer llibre després d'una vida avorrida, esdevé objecte de somnis estranys que el portaran a enfrontar-se contra sí mateix per mitjà de viatges des del present al passat fins el futur, on coneixerà nous amics i també personatges infames que l'empenyeran fins a les portes de l'abisme.

Sense fugir de la ficció, la història comprèn moltes dosis de realisme que apropen el lector i l'absorbeixen fins a l'inevitable final a través d'un camí no lliure d'obstacles constants, de sorpreses sobrevingudes, d'amors i passions inesperades, de desastres i terrors inconscients, intentant superar-se pas a pas i dia a dia.

Per molts El Diamant d'Herkimer ha esdevingut una novel·la recomanable, per d'altres entranyable, divertida i també suggerent que fusiona diversos estils com és la fantasia, la història, la ficció, la realitat, el misteri, les forces ocultes, les teràpies alternatives i unes bones dosis d'autoajuda que aconsegeixen establir una harmonia perfecte en el seu conjunt.
No et quedis sense prendre part d'aquesta aventura, descobreix-la i gaudeix-la, conscient de quin a fins punt els humans podem errar i encertar els nostres camins cap als nostres destins.
Espero que t'agradi molt,

David Frigola Fontacaba
www.davidfrigola.com

Descargar GRATIS El Diamant d'Herkimer (Catalan Edition)
descargalibros.net participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es, es.buyvip.com. La marca Amazon es propiedad de la empresa y sus asociados.