8335 libros para descargar

Du gjorde mit liv en fortælling om forlis

At være født i den forkerte sammenhæng, at have et talent som skeptiker og føler, at ingen bekymrer sig om deres behov, er sædvanlige ordninger for nogen, der er født med alt givet. Og når du står over for fortiden, opdager du, at mønsteret om, hvordan andre vil elske os, gentager sig selv.
***
Adrien er en konservativ politiker fra den franske senat pensioneret og overbevist om forræden af alle de mennesker, der har omringet ham. Alt går til ansigt dets sandhed. Han spørger om, hvad en social gruppe kan grundlægges, hvis vi ikke engang er enige på menneskelig grundlag. Det virker som om verden har taget sider i rodet. De love, vi har brug for, udsættes, og vi finder os i et totalt vrag af vores civilisationer.
I et andet hjørne af verden er Céline ansvarlig for at lede marchet på et hospital for den psykisk syge i nutidens Vietnam. Hun, en fransk psykolog, har været engageret i værdifulde organisationer uden grænser.
Som et resultat af en Facebook-besked, er begge de, der var venner med at studere fra fortiden, deres interesse for hinanden.
Céline og Adrien har henholdsvis en datter fra deres tidligere forhold og er på et tidspunkt, hvor børnene begynder at træffe deres egne beslutninger og blive uafhængige,
  ikke uden at skabe konflikt med den foregående generation på grund af oprør eller behovet for udtryk, da samfundet ikke har givet dem de svar, de søgte efter.
Som forældre og børn har lukket ind på hinanden, spørger de hinanden om den følelsesmæssige verden og manglen på ægthed, for endelig at krydse egobarrieren mellem dem. Det var vigtigere at søge den oprigtige kommunikation, det var deres naturlige udvikling.
Leer más... Autor: Esther Llull Género: Romántica Literatura y ficción Romance Contemporáneo Juvenil

Descargar Du gjorde mit liv en fortælling om forlis desde Amazon

También te puede interesar